Cégismertető

 

         

Üdvözöljük cégünk honlapján!

 

Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel nemzetközi szállítás, belföldi fuvarozás, expressz szállítás és hűtőkocsis szállítás profillal. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi raklapos árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Nem vész el fölösleges munkaidő a sok neves cégtől megszokott követhetetlen és pontatlan árufuvarozás ügyintézésével, mely egyre jellemzőbb a piacon, mint a pontatlan ügyfél tájékoztatás, vagy a hirtelen, és előre nem kalkulált költségek. Mi az árufuvarozási határidőket szigorúan betartjuk, legyen az hétvégén vagy akár ünnepnapon, folyamatos és komplett logisztikai szolgáltatással, naprakész tudással látjuk el fuvarozási feladatunkat. Komplett vagy rész, export, import rakományokat szállítunk belföldön és külföldön egyaránt, expressz szállítás, temperált szállítás. Modern technikával, kiváló minőséggel, Európát lefedő hálózatunkkal kínálunk olyan egyéni megoldásokat, amelyek lerövidítik a szállítás idejét, valamint javítják a logisztikai folyamatokat. Rendszerünk alapja a replika óra közös akarat, az áru expressz gyors és hatékony célba juttatása. Legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége. Célunk, hogy a megrendeléseket magas színvonalon és vonzó árakon teljesítsük. Ajánlataink folyamatosan igazodnak a piac változó igényeihez és elvárásaihoz.

A gépkocsiparkunkban található járművekkel vállalunk raklapos szállítást, fuvart, hűtött gépkocsikkal 25 fok és -20 fok közötti fuvart is vállalunk. Hűtőkocsis furgonjaink 5 raklap befogadóképességgel európa szerte -nemzetközi vagy belföldi expressz gyorsasággal juttatják célba a kívánt hőmérsékletre érzékeny árut. 

Cégünk vállalja továbbá, hogy professzionális, gyors, megbízható és megfizethető szolgáltatásként, Európa egész területén segít bajba jutott személygépkocsiján, kistehergépkocsiján. Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában, az év minden napján elérhető, az Önök megsegítése érdekében. 

Reméljük önt is hamarosan az elégedett megbízóink között tudhatjuk.

Üdvözlettel :
Balázs János

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.